fbpx

Vestlusring täiskasvanutele: kuidas toetada laste ja noorte omaalgatuslikke projekte

Alates 1. oktoobrist on võimalik osaleda virtuaalsetes vestlusringides, mille eesmärk on toetada laste ja noorte omaalgatuslike projektide kavandamist. Osalema on oodatud laste ja noortega töötavad haridus-, kunsti- ja sotsiaalvaldkonna töötajaid ning teised huvilised. Kohtumiste käigus mõtestame üheskoos, kuidas lapsi ja noori kuulata, nende loovust avada, kuidas omaalgatuslikke projekte juhtida ning kavandada projekti teekonda. Igal kohtumisel jagavad korraldajad oma lugusid ning töölehtede abil saab luua oma projekti kava.

Kohtumised toimuvad eesti keeles, virtuaalselt Zoomi keskkonnas ja on osalejatele tasuta. Vestlusringe viivad läbi Eesti Kunstiakadeemia nooremteadur Eva Liisa Kubinyi ja kunstihariduse projekti „Kunst loob lähedust” juht ning Eesti Kunstiakadeemia doktorant Hanna-Liis Kont.

Kohtumiste ajakava ja alateemad: 

T, 1. oktoober kell 17.30–19.00 – esialgse projekti teekonna planeerimine
T, 5. november kell 17.30–19.00 – kuulamine ja märkamine
T, 3. detsember kell 17.30–19.00 – loovuse avamine
T, 7. jaanuar kell 17.30–19.00 – protsessi juhtimine
T, 4. veebruar kell 17.30–19.00 – projekti teekonna täiendamine

Palun täida registreerimisvorm SIIN hiljemalt 27. septembriks, maksimaalne osalejate arv on 12. Kui te olete registreerunud ja ootamatul põhjusel ei saa osaleda, siis palume alati teavitada korraldajaid meiliaadressil kunstloob@gmail.com.

Vestlusringid toimuvad Euroopa kultuuripealinn Tartu 2024 projekti „Kunst loob lähedust” raames ja on osa Tartu Kunstimuuseumi näituse „Viltuse maja saladused“ publikuprogrammist.

Pane tähele! Vestlusringi käigus koguvad korraldajad andmeid, mida võidakse kasutada uurimistöö eesmärgil. Andmeid töödeldakse kooskõlas isikuandmete kaitse põhimõtetega: andmete kasutamisel ei viidata ühelegi osalejale nimeliselt ning teavet kasutatakse eranditult teadusuuringu eesmärgil. Küsimuste korral kirjuta: kunstloob@gmail.com.

 

 

Päisepilt: Kerttu Kruusla